Over ons

Met de bloesemremedie op maat mix zorgen wij voor een remedie die helemaal is samengesteld en afgestemd op de hulpvraag en behoefte van jou, je kind of dier. 

Even voorstellen

 

Ik ben Mariska van der Lely, Bloesemadviseur en gedragstrainer/coach voor mens en paard.

 

Walt Disney heeft ooit gezegd¨If you can dream it, you can do it¨

Een mooi gezegde wat bij ons thuis met regelmaat terug komt, zowel naar onze zoon als naar onszelf en naar elkaar. Iedereen kent het wel, dingen die je in het verleden hebt meegemaakt, positief of negatief, ze hebben jou gemaakt tot wie je nu bent, en met het een zal je wat gelukkiger en tevreden zijn dan met het ander.

Je hebt je dromen, je wilt je hart volgen, maar ook even realistisch, voor niks komt de zon op, dus terug tot de orde van de dag en dromen doen we s´nachts. Dit was ook heel lang mijn manier van denken, maar toch was er die ene kleine kriebel die me steeds subtiel vertelde waar ik echt gelukkig van werd, Paarden! Laat ik nou juist het geluk hebben dat mijn partner ook een onwijze paardenliefhebber is dus het idee om daar iets mee te gaan doen werd niet alleen door mijzelf maar ook door mijn partner gevoed.

Ik ben toen terecht gekomen bij een 3 jarige opleiding voor gedragstrainer voor mens en paard. Via deze opleiding heb ik ontzettend veel mogen leren over gedrag, coaching, communiceren en contact maken met zowel mens als dier. Zo ben ik ook in contact gekomen met de bloesemremedies. Omdat ik dit zo interessant vind heb ik mij daar verder in verdiept en uiteraard ook aan de levende lijve ondervonden hoe een Bloesemremedie je in het dagelijks leven en bij trauma kan helpen en ondersteunen.

Inmiddels heb ik al veel mensen en dieren mogen en kunnen helpen door middel van een bloesemremedie op maat en coaching. Ik ben enorm trots dat ik een tijd geleden de stap heb durven zetten en ben begonnen met het volgen van mijn hart en doel: Zoveel mogelijk mensen en dieren helpen om terug in balans te komen en te laten ervaren dat een positief leven niet wil zeggen dat je geen negativiteit in je leven kent of toestaat. Maar dat een positief leven betekent dat je de negatieve ervaringen gebruikt om het positieve in je leven te waarderen.

Mariska van der Lely

““ Het geheim van verandering is, stop met vechten tegen wat je niet meer wil, en richt al je energie op wat je wel wil ¨”

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hoi, kan ik je helpen?