Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over bloesemremedies op maat

Wat is een bloesemremedie?

 

Een bloesemremedie is een extract van bloesems uit bomen en planten. Elke van de 38 bloesems heeft een positieve inwerking op een bepaalde emotie. Een bloesemremedie is aan de hand van verzamelde informatie met zorg samengesteld op de behoefte van de klant. 

Wanneer kan ik de eerste resultaten gaan merken?

 

Dat is per persoon verschillend. Meestal worden de eerste resultaten al na een paar dagen of weken opgemerkt. Voor een blijvend resultaat is het advies om een kuur van minimaal 3 maanden te volgen. 

 

 

Hoelang doe ik met 1 flesje bloesemremedie en hoelang is dit flesje houdbaar?

 

Als je de dosering van 4 druppels 6x per dag opvolgt dan gaat het flesje 1 maand mee. Bewaar je het flesje rechtopstaand op een donkere plaats op kamertemperatuur,  dan is de bloesemremedie ongeopend 3 jaar houdbaar en geopend 1 maand. 

Hoe bewaar ik de bloesemremedie op maat? 

 

Bewaar het flesje rechtopstaand en op een donkere droge plaats op kamertemperatuur (niet in de zon of in de koelkast) sluit het flesje na gebruik goed af.  

Hoeveel flesjes heb ik nodig?

 

Dat is per persoon verschillend. Voor een blijvend resultaat is het aan te raden om de bloesemremedie minimaal 3 maanden achter elkaar te gebruiken. Hiervoor heb je dan 3 flesjes nodig. Je bent niet verplicht om gelijk 3 flesjes te bestellen. Je kan starten met 1 flesje bloesemremedie, heb je na dit flesje nog niet het gewenste resultaat bereikt dan is het altijd mogelijk om een extra bloesemremedie te bestellen. 

Mag de bloesemremedie toegevoegd worden aan het eten en drinken?

 

Ja dat mag, de bloesemremedie geeft dezelfde werking. 

Geef ik de bloesemremedie gedurende hele dag of alleen wanneer dit nodig is?

 

De druppels worden verdeeld over de gehele dag toegediend. Op lastige momenten of moeilijke situaties mag je een extra dosis toevoegen die nodig is op dat moment. Verhoog niet! de dosis zelf maar voeg een dosis toe op het moment.

Kan de bloesemremedie ook uitwendig gebruikt worden?

 

Er zijn vier plaatsen op het lichaam waar de bloesemremedie uitwendig aangebracht kan worden. Bij een mens is dit op de lippen, achter de oren, op de slapen en op de polsen. Bij een dier is dit op de snuit. 

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van een bloesemremedie?

 

Een bloesemremedie geeft géén bijwerkingen. De bloesemremedie kan daarom ook gecombineerd worden met medicatie of antidepressiva. Sommige bloesems kunnen in het begin de emotie wel versterken, mocht dit bij jouw bloesemremedie van toepassing zijn dan staat dit altijd vermeld in het rood op je informatieformulier en gebruiksaanwijzing. 

 

 

Is de werking van bloesemremedies bewezen?

 

Ondanks het feit dat veel volwassene, kinderen en dieren baat hebben bij het gebruik van een bloesemremedie, is de werking er van nog niet klinisch bewezen. De bloesemremedies zijn een natuurlijk voedingssupplement waarvan de werking per persoon, kind of dier verschilt. 

Wat is de levertermijn?

 

Wanneer de aanvraag van de bloesemremedie op maat ontvangen is ontvang je een bevestigingsmail. We streven er naar om je bestelling binnen 2 dagen te verwerken. Hou er echter rekening mee dat de levertijd tussen de 2 a 4 dagen kan zijn voor Nederland en 4 a 5 dagen voor België.

Wat zijn de verzendkosten? 

 

Alle bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden. Bij een bestelling lager dan €50,00 wordt het Post nl verzendtarief van €7,25 gehanteerd. 

Vertrouwelijkheid

 

Vanzelfsprekend wordt alle informatie als vertrouwelijk beschouwd en als zodanig behandeld.  Voor een uitgebreide toelichting zie onderaan de pagina privacy policy. 

Mijn vraag staat er niet tussen?

 

Wanneer je nog vragen hebt en je deze niet op de website hebt kunnen vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Vul ons formulier in voor een vrijblijvend advies

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hoi, kan ik je helpen?